1.060 *

493 *
nadgradnja z Dreamwaever+Flash ali Studia

833 *
nadgradnja z Dreamweawerja ali Flasha
(cs3 vodič po nadgradnjah - pdf)

* cene so brez DDVPoenostavite spletno oblikovanje, razvoj in vzdrževanje

Programski paket Adobe Creative Suite 3 Web Standard je osnovno orodje za spletne oblikovalce in razvijalce. Vsebuje najnovejše različice osnovnih orodij za izdelavo in vzdrževanje interaktivnih spletnih strani, aplikacij in vsebine mobilnih naprav. Zgradite prototip projekta, razvijte produkte ter izdelajte in vzdržujte profesionalna spletna doživetja.

Najpomembnejši razlogi za nakup programskega paketa Adobe Creative Suite 3 Web Standard

Najboljši med najboljšimi
Na voljo so vam vsa osnovna orodja za izgradnjo prototipa, oblikovanje, razvoj in vzdrževanje spletnih strani, aplikacij, interaktivnih doživetij in mobilne vsebine. Uživajte v novih funkcijah in integraciji med programi Dreamweaver CS3, Flash CS3 Professional, Fireworks CS3 in Contribute CS3.

Zmogljiva integracija
Nadgradite integrirane delovne poteke, ki omogočajo hitro in učinkovito menjavo produktov, tako da se od razvoja do dostave pomikate učinkovito. Krožno urejanje med programi Fireworks, Flash in Dreamweaver omogoča hiter razvoj prototipa, izdelavo slik in optimizacijo. Datoteke lahko uvozite tudi iz ostalih ustvarjalnih orodij Adobe.

Profesionalna interaktivna oblika
Odkrijte zmogljivo in izrazito ustvarjalno okolje Flash. Slikam dodajte življenje s priljubljenimi orodji za animacijo, zelo kakovostnim upodabljanjem teksta, filtri in drugimi učinki ter priljubljenimi orodji FLV, vključno s podporo kanala alfa in upodabljanjem serije dokumentov.

Najsodobnejše tehnologije in standardi
Ostanite v koraku z razvojem tehnologije in standardov. Oblikujte v tehnologiji CSS in XML; integrirajte z razvojnimi okolji HTML, XHTML, XML, Adobe ColdFusion®, ASP, ASP.NET, JSP ali PHP; preverite vsebino na različnih brskalnikih in operacijskih sistemih; in se pripravite na nov spletni protokol različice 6 (IPv6).

Enostavno spletno vzdrževanje
Rešite se enostavnih spletnih urejanj. S programom Contribute CS3 lahko posameznikom ali skupinam omogočite enostavno urejanje in objavljanje vsebine na spletne strani in bloge iz nadzorovanih aplikacij, ki temeljijo na pravicah, ali iz aplikacij Microsoft.

Razvoj v jeziku ActionScript 3.0
Naredite korak naprej z zelo zmogljivim, objektno orientiranim programskim jezikom ActionScript 3.0 za predvajalnik Adobe Flash Player. Raziščite povsem nov svet prilagajanja po meri z bogatim naborom jezikov, aplikacijskih programskih vmesnikov (API), knjižnic in zgovornih javnih podpornih storitev.

Preizkušeni postopki
Enostavna uporaba preizkušenih postopkov spletnega oblikovanja in razvoja. Naredite dosleden, na tehnologiji CSS osnovan razvoj, s pomočjo orodij za postavitev CSS in ponazoritev v programu Dreamweaver. Povlecite in spustite vir XML na spletno stran. Uporabite prvo industrijsko integrirano orodje za preverjanje točk Section 508 in WCAG Priority 2.


Dodatne informacije:
opis Adobe CS3 Web Standard na Adobejevi spletni strani Adobe CS3 Web Standard

Dodatne informacije: prospekt v formatu pdf Adobe CS3 Web Standard
opis Adobe CS3 Web Standard na Adobejevi spletni strani Adobe CS3 Web Standard
Adobe Creative Suite 3 Web Standard vsebuje

· Adobe Flash CS3 Professional

· Adobe Dreamweaver CS3

· Adobe Fireworks CS3

· Adobe ContributeSISTEMSKE ZAHTEVE
Windows®
 • Procesor Intel® Pentium® 4, Intel Centrino®, Intel Xeon® ali Intel Core™ Duo (ali skladen)
 • OS Microsoft® Windows XP s servisnim paketom 2 ali OS Windows Vista™ Home Premium, Business, Ultimate ali Enterprise (overjen za 32-bitno različico)
 • 1 GB delovnega pomnilnika RAM
 • 3 GB razpoložljivega prostora na trdem disku (med namestitvijo je potreben še dodaten prostor)
 • Resolucija monitorja 1.024x768 s 16-bitno video kartico
 • Pogon DVD-ROM
 • QuickTime 7.1.2 za večpredstavnostne vsebine
 • Povezava na splet ali telefonska povezava za aktivacijo izdelka
 • Širokopasovna povezava na splet za fotografije Adobe Stock Photos* in ostale storitve

Macintosh

 • Procesor PowerPC® G4 ali G5 ali večjedrni procesor Intel
 • Mac OS X, različica 10.4.8 in okolje Java™ Runtime Environment 1.5 za Adobe Version Cue CS3 Server
 • 1 GB delovnega pomnilnika RAM
 • 4,5 GB razpoložljivega prostora na trdem disku (med namestitvijo je potreben še dodaten prostor)
 • Resolucijo monitorja 1.024x768 s 16-bitno video kartico
 • Pogon DVD-ROM
 • QuickTime 7.1.2 za večpredstavnostne vsebine
 • Povezava na splet ali telefonska povezava za aktivacijo izdelka• Širokopasovna povezava na splet za fotografije Adobe Stock Photos* in ostale storitve

* Obstaja možnost, da spletne storitve, med drugim vključno s storitvami Adobe Stock Photos in Acrobat Connect, v določenih državah, jezikih in valutah niso na voljo. Razpoložljivost storitev se lahko spremeni. Uporaba spletnih storitev je določena s predpisi in pogoji ločene pogodbe in je za njih lahko potrebno dodatno plačilo. Za podrobnosti obiščite spletno stran www.adobe.com.